Siis....sain kuitenkin parempaa "palvelua" kuin odotin, otettiin sydänfilmi ja rintarangan röntgen, niitä ei olisi otettu mutta vihjaisin että työnantaja painostaa että jotakin pitää ruveta tapahtumaan ja tottahan se on, olen punainen vaate työnantajalleni kaiken aikaa, kiva olla persona non grata.

Olen sairaslomalla 10.4 saakka ja sitten on kontrolli. Ja nyt aion olla tiukkana siinä että en lähde toipilaan töihin, olen repinyt itseni tarpeeksi pippuun velvollisuuden tunnosta ja oman terveyteni vaarantaen, jos nyt lähden puolikuntoisena töihin se kostautuu hyvin äkkiä. Luulin jo eilen että selkä olisi paremmassa kunnossa ja kävelin vähän ja tein voimisteluliikkeitä, tänään on taas "piru irti".

Tylsää olla kotona ja "olla tekemättä" mitään...no eihän se pidä paikkaansa, huusholli ja kissa ja avokkikin on hoidettu ihan entiseen tapaan, en suinkaan ole jäänny makaamaan. Jotain kivaa sentään, avokkini tilasi Tallinnan matkat pääsiäiseksi. Onpahan mitä odottaa ja siinä on kimmoke sille keveämmälle ruokavaliolle, kokeilemme sitä vähähiilarista juttua. Silläkin elää, eilenkin söimme lohta ja ihanaa perussalaattia ja mehukkaita appelsiineja, ne ovat nyt halpoja ja aivan ihanan makuisia. Tänään syömme marinoituja possun suikaleita ja sitä salaattia, mut se todella on hyvää ja vatsan saa kyllä täyteen. Sinähä se vitsi onki, pitää täyttää vatsa vahäkalorisilla jutuilla ni avot, hyvä tulee.

Voi, tiedän kyllä miten laihtua terveellisesti mutta nyt liikuntapuoli on vähä huonoissa kantimissa. Huomenna menen naprapaatille, katsotaan auttaako vai huonontaako????

Viherhuoneessani vihertää, muutamat köynnökset ovat jo puolen metrin mittaisia...apua, mihin joudun niiden kanssa jos ne kasvavat tuota vauhtia....kesä ja ulos istuttaminen ovat vielä kovin kaukana.

Onneksi mamma sai palvelukodissa oman huoneen, tähän asti on joutunut jakamaan sen semmosen suu auki makaavan "vihanneksen" kanssa jonka koko laaja suku ravaa jatkuvasti kattomassa sitä, mammalla ei ole mitään rauhaa eikä yksityisyyttä. Jospa mamma nyt alkaisi viihtymään paremmin. Huone heltisi kun aloimme etsiä mahdollisuutta muuttaa mamma syntymäkuntaansa, sitä ei ilmeisesti haluttu!!!

No niin, tapan aikaa ja odotan kultaani töistä! Laitan safkat valmiiksi ja lämmitän saunan illalla, siinä se perjantai-illan huuma tän ikäsillä. See you, perhaps! Muuten, avokkini opiskelee ruotsia ihan omatoimisesti, kas kun työssä olis hyvä osata ku sihteerikkö pistettiin pihalle, se oli ainut ruottin kielen taitonen.  Nyt ne joutuu hoitaa sihteerinkin työt, nää kolme kaverusta. Tää on sitä saneeraamista, entistä enemmän pienemmin kustannuksin eli työntekijöistä viimesetki mehut ja palvelu sen kun huononee. No, tulevaisuus näyttää mihin se palvelun huonontuminen johtaa tässä tapauksessa.

Että ei mee putkeen...kuitenkin...olen toiveikas, aurinko paistaa, kevät etenee ja kesä lähenee. Yksi karsea talvi taas takana, inhoan talvea!! Nyt kaikki alkaa taas kukoistaa, viherkasvini kukoistavat eikä tartte turjustaa ku lähtee ulos. Tukevalle se on tuskan paikka se turjustaminen!!!

Hyv'ää viikonloppua!