Silittelin tossa JYSKistä ostamiani pussilakanoita...voi PE....LE en paremmin sano. Ne oli tarjouksessa paikallisen uuden myymälän avajaisten kunniaksi, normaalihinta jotakin lähellä kymppiä, nyt jotaki vitosen paikkeilla siis pussari ja tyynyliina-setti. Ku halavalla ostaaa ni halavan saa, vaikka jos normaalihinta on lähellä kymppiä MINUN mielestäni semmosen pitäisi olla jo aika laadukas...MUTTA MUTTA...näitä ei voi laadukkaiksi sanoa  ei millään. Ehkä kangas on ok, vaikka esitteessä sanottiinkin että rypistymätön, ei sekään pitäny paikkaasa, kamalampaa kurttukasaa en oo pesun jäläkeen vielä nähny mut ohan silitysrauta keksitty, en moiti sitä niinkää MUTTA KUN ne väänsivät ja käänsivät vaikka mihin suuntaan ja ihmekkös ku tuo kun ne oli ommeltu miten sattuu. Sauman varaa oli välillä toisella puolella sentti ja toisella puolella viis senttiä ja sauma oli ku juosten kustu ni ei ollu ihme etten saannu niitä ruotuun. SIIS HYVÄÄ EI EDELLEENKÄÄN SAA HALAVALLA eikä kyseisestä liikkeestä  KALLIILLAKAAn!! Siis mitä opin, en osta kyseisestä paikasta enää!!

Vetelin tossa karaokee, heh heh, aikani kuluksi. jA EDELLEEN lauluääneni on ihan vaa pikkuusen omin takeinen mut onneksi olen kotonnani yksin  ja kulutan sairaslomaani. Ja ootan reissuamme!!! Tutustuimme viron kieleen ja voi että se on metkaa, olisi tosi hauskaa alkaa opiskeleen sitä oikeesti.

Taas on siis arki ja maanantai! Vettä satanau ja lumet sulaa ja odotan mielenkiinnolla tuleeko tulva!!!

Meinas vesiputket jäätyy hetki sitten, ONNEKSI olin kotona ja hoksasin. Valuttamalla vettä ne aukesivat mutta se vaara ei suinkaan ole vielä ohi.

Ja nyt karaokee nii että pirtti raikaa!!! On kiva nolata ittesä ku ei oo kukaan kuulemassa!!!! Jatkoja!