Päivät kuluvat tosi nopeasti. Poden selkääni eikä käynti naprapaatilla ja siellä saatu akupunktio hoitokaan ainakaan vielä tuonut toivottua lievitystä asiaan. Tai niskan osalta kyllä sillä melkoinen rutina kuului niskasta kun naprapaatti sitä käsitteli ja kyllä niskan liikkuvuus parani. Kipu lapaluiden välissä on ja pysyy. Olen menossa tänään töihin pikku pakon edessa sillä esimies on lomalla ja joitakin muita työkavereita talvillomillaan joten...kokeillaan nyt miltä tuntuu. Huomenna on uusi käynti naprapaatilla, kovasti toivon että se auttaisi tähän kipuun sillä kyllä se rajoittaa elämää. Kun ei oikein mitään huvita tehdä kun sattuu ja mikään masokisti en ole..Painoakin alkaa tulla uhkaavasti kiihtyvällä tahdilla lisää sillä ei se kipu ole ruokahaluihin vaikuttanut ja kun en ole pitkään aikaan ollut töissä niin minnekäs ne kalorit muualle pesisivät kuin vyötärölle..

Ostinpa sitten karaoke vehkeet, sellaset halvat lelut mutta haluanpa kokeilla että tulisiko siitä pysyvää harrastusta. Satsaan sitten myöhemmin kunnon laitteisiin jos tarve vaatii. Kun en mikään laulaja ole vaan äänelläni minä laulan niin kuin variskin että se laulutaidoista.

Viherhuoneessa vihertää jo tosi kivasti, mietin että tuliko kylvettyä liiankin aikaisin....köynnökset ehtivät kasvaa melkoisiin mittoihin ennenkuin ne voi istuttaa ulos..noh, se on sitten sen ajan murhe se.

Ihania päiviä, aurinkoisia. Avokkini kanssa päätimme...taasko kerran?.... että elintavat remonttiin! Ja pidetään se ihan omana juttuna, ei sanaakaan kellekään. Ruokavalio uusiksi, maitotuotteet pois sano naprapaatti eikä hiilareita ja proteiinejä samalla kertaa. Ja rupeamme voimistelemaan, jumppavideoita seuraten ja mitä muuta kivaa sitten kun lumet kunnolla sulaa. Päätimme panna seksielämäänkin vauhtia kun ei fyllit ole tiellä!!!

Että näin, maanantaina! Katsotaan huomenna onko kintut jumpasta kankeena!