Aurinko paistaa ja luulis jo että tänään nuo lumet tuolta katolta vihdoin tulee alas, 75 senttiä lunta, sanoi isäntä mitanneensa. Melkoinen paino katolla.

Istutin yrttejä, mustasilmäsusannaa tällä kertaa. Kesällä sitten kasvaa tällä tontilla köynnöksiä, kun vuokralla asutaan en viitsi laitella perennoita, siis monivuotisia. Vuokrasopimuksemme päättyy keväällä 2012.

Kukaan ei kaipaa kissaansa..Sain lekurillekin ajan mutta vasta huomenna joten tänään on pakko mennä töihin.No, en revi ressiä, se ei kannata, nihkeetä tulee olemaan mutta enköhän minä vielä hengissä selviä. Nutridieetti voi hyvin, olen minä jotain pientä muutakin suuhuni laittanut mutta hyvin maltillisesti joten odotan kyllä hieman keveämpää olotilaa torstaina. Jos olo on hyvä jatkan vielä perjantain. Eli siis pari kolme kiloa voisi paino tipahtaa. Eihän se nyt tietysti ole vielä mitään mutta jostain on aloitettava.

Lauantaina sitten Joensuussa voi ihan hyvällä omalla tunnolla syödä hyvää ruokaa. Joensuussa on pesiksen halli-SM:t jonne siis me pesikseen hurahtaneet aiomme matkata. Olemme Vimpelin Vedon kannattajia ja mestaruushan tuli vihdoin viime vuonna joten nytkin on lupa odottaa menestystä. On niitä huonompiakin harrastuksia, kuten ryyppääminen.

Meillä kuluu jonnii verran liikaa alkoholia. Eli alkoa ei sitten ensi viikonloppuna harrasteta, näillä reissuilla ei koskaan.

Se on onneksi ihan aukoton sopimus että näihin tilaisuuksiin ei mennä läskit silmillä!!! En ymmärrä sitä että urheilutapahtumiin mennään örveltämään.

Tänään on ihan mahtava auringonpaiste!!! Eli kevättä rinnassa...