Pesisviikonloppu oli ja meni ja meni ihan mukavasti. "Plakkarissa" tyydyttävä hopea Vimpelin Vedolle. Tiukka finaali, niukka tappio mutta hyvä suoritus sairaslistan pituuden ja joukkueen nuorikoiden kokemattomuuden huomioiden. Omasta mielestäni lupasi hyvää kesää ajatellen.

Kotona sairastellaan, selkä ei osoita toipumisen merkkejä eli huomenna on edessä uusi aika lääkärille mutta se on huomisen murhe se, en halua edes ajatella sitä juuri nyt.

Oma kissa otti ja häippäsi poissaollessamme, tämä vieraamme sen sijaan palasi hyvin äkkiä kotiutumisemme jälkeen. Näinhän tässä ei siis pitänyt käydä mutta jos katti katosi niin kadotkoon. Olen jotenkin niin kyllästynyt paapomaan ja huolehtimaan, Kukaan ei huolehdi minusta!!!!Sllaisia ajatuksia juuri nyt.

Eipä muuta tällä hetkellä, en jaksa kun vitutaa niin kun mikään ei mene putkeen! Niin mieluusti vaihtaisin terveenä töissäolemiseen vaikka en ole kuin siivooja kuin tähän!!! Oma tunto kolkuttaa, olenko vain laiska mutta se ajatus ei tuota selkää paranna!

Siis ehkä kuitenkin huomenna on parempi päivä!!!