Taas on viikonloppu ja perjantai. Ja mitä se perjantai normaalisti on? Pullo ja sauna lämpeemään????No, ei nyt ihan niinkään mutta aikalailla kotoisissa oloissa meillä perjantaita vietetään. Normaalisti. Nyt menemme tapaamaan Timo Soinia paikalliseen pitseriaan. Oleme siis persujen kannattajia tai ainakin vakavasti harkitsemme ääniämme persuille.

Illalla olis vielä iltamat ja mahdollisuus jatkaa em. paikassa illan viettoa karaoken merkeissä. Saas nähdä tuleeko lähdettyä illan edetessä kumpaankaan viime mainittuun mut Soinia mennään tapaamaan joka tapauksessa.

Huomenna on naprapaatin käsittely joten ei ihan viitti kurtut silmillä sinne raahautua. Avokin ex-työkaveri soitteli pitkän puhelun, eihä se olu mulle tarkotettu mut avokki unohti kännysä kotio ja aattelin vastata outoon numeroon siksi että jos se olis ollu tärkeä puhelu asiakkaalta se ois saanu soittaa firman lankapuhelimeen. No, se oli siis tämä ex-sihteerikkö joka puhui taas ummet ja lammet....mistä sitä juttua toisilla riittääkään???? Itse pidän itseäni suht puheliaana mut toi puhuu kyl mut suohon mennen, tullen ja palatessa.

Uhkasi tulla huomenna kylään...no, mikäs siinä, en kyllä pidä ko. ihmisestä humalassa, se on selvinkin päin semmonen besserwisseri saatikka sitte humalassa, ollu kerran meillä yötä, hakkas 11 aikaan oven takana ku hullu joten se oli pakko päästää sisälle. Sit ku se on semmonen hygieenikko ni miten semmosen kans voi pärjätä?

Sen ukkoo en oo koskaan tavannu, kuullu kyllä puhuttavan mut ei mitää kovin mairittelevaa joten jos ne ny tulee ni mielenkiintosta, täytyy sanoo vaikka en innoissani olekaan. Tiedän että ku sen viinan kans läträtään siitä ei voi tulla mitää hyvää eikä kivaa joten mulle on riittäny se että ollaan kahen kotona ja  mennään kiltisti omaan sänkyyn nukkumaan ku läskit alkaa pudota silmille. Viihtyisin kyllä iltaa istuen alkoholiakin siemaillen isommassakin porukassa jos se tapahtus sivistyneesti mutta koskaan en oo vielä semmosessa tilaisuudessa ollu etteikö se olis menny enemmän tai vähemmän jonkun tai joidenkin taholta örveltämiseksi. Lisäksi minulla on semmonen hoivavietti että yleensä seuraan toisten toilailuja oman viihtyniseni kustannuksella eli pidän toisista huolta niin että omat tarpeet unohtuu. Ja mikä tarve se ryyppäämisen tarve oikein on. En oo vielä vastausta siihen keksiny. Ihan kuin hauskuus ilman viinaa ois teeskentelyä vain!!!! Ei pidä paikkaasa tai sanotaanko että ei pitäisi pitää paikkaasa!!!!

Pitäs vähä siivota vaikka ei täällä ny ihan pommin jäleltä ole vaikka ihmettelen suuresti sitä miten kaks aikuista voi saada niin paljon roskia aikaiseksi! Aina on lattia muruja täynnä, vai olenko se vain yksin minä. Kissasta lähtee kyllä älytön kasa karvoja mut tarkotan nyt ihan muuta roskaa ja murua. Se on ihan käsittämätöntä.

Nonnih, täytyy alkaan valmistautuun vaikka vielä onkin aikaa. Mut eipä tuu sit kiire eikä avoikin tartte motkottaa että aina sua pitää oottaa!!