Olen yrittänyt päästä vastaanotolle pyytääkseni lisää sairaslomalle sillä toivottua tervehtymistä ei ole tapahtunut. Mutta...siitä tuli turhan vaikeeta. En päässyt työterveyslääkärille koska aikoja ei ollut koko viikolla, en saanut aikaa terkkariin vaan antoivat pitkän joutavan jankutuksen jälkeen naapurinterkkarin numeron jotta olisin saanut yhteyden siellä vastaanottoaan pitävään lääkäriin, tähän joka kirjoitti minulle tämän sairasloman. Yritin että olisivat kysyneet tältä lääkäriltä että jos hän voisi soittaa ja jatkaa tätä sairaslomaa puhelimitse. Ei voitu vaivata lääkäriä!

Huomen aamuna on mahdollisuus soittaa vielä päivystysaikaa omasta terkkarista mutta siletä ei kuulu  kuitenkaan muuta kuin tuut tuut tuut...eli vaihtoehdot? Mennä kontaten töihin tai ainakin tulla sieltä kontaten pois...yksityinen? Kallista ja pääseekö heti? Että ottaa päähän...mutta nyt aion viedä tämän loppuun. Selkäni ei kestä noin rankkaa työtä. Piste! Tähän asti olen vain purrut hammasta yhteen kuten kaikkien kunnon suomalaisten  kuuluukin tehdä eli töihin vaikka pää kainalossa MUTTA mitä helvetin itua siinä on? Mikä helvetin glooria siinä oikein on että repii ittestään kaiken irti niin että todella olet täys paskana? Sittenkö olet ansainnut sen kultasen kruunun kutreilles että kaikkesi annoit! Voi jumalauta en paremmin sano. On niitä varmasti terveitäkin tekijöitä tilalleni. Alani ihmisistä revitään tänä päivänä kaikki irti niin että paukut loppuu varmasti ennen eläke ikää, tällä alalla ei ainakaan eläkeiän pidentäminen onnistu. Nyt liikutaan jo kipurajoilla mutta silti kehitys on menossa siihen suuntaan että vielä höylätään työaikoja, enemmän pitää keritä tehdä. No, se näkyy siinä että kun palkkauskin on päin persettä tekijöiksi ei enää suomalaisia saa vaan työntekijä kunta ulkomaalaistuu. Kukaan itseään kunnioittava suomalainen ei tälle alalle kohta lähde ja ihan oikein! Ja nyt sitten täytyy täsmentää että en ole rasisti enkä mitenkään ulkomaalaisvastainen, päin vastoin. Olen kokenut että he ovat kovia tekemään töitä. Ja tyytyvät vähempään. Siinä kait se pointti. Ja kyllä minäkin tyytyisin palkkaani jos se vain riittäis elämiseen mutta kun ei se oikein tahdo riittää. Kun maksat asumiset, auton (pakko olla että pääset töihin), kännykän, tv:n, netin, vakuutukset, ruokaakin pitäis syödä ja jotakin vaate riepua olla päällä. Bensan hinta hipoo pilviä niin että ylimääräsiä ei varmasti ajella eikä lomamatkoja tehdä. Luojan kiitos on kirpparit että on vaatteet päällä, joku parempi osanen aina myy hyväkuntoista tavaraa että köyhälläkin on varaa ostaa. Niin kuin minullakin 50 eurolla ostettu vuoden päivät vanha pyykkikone. Tai 30 euron tv-taso. Autoni maksoi aikoinaan 500 euroa, käy ja kukkuu onneksi edelleen.

Olen luonteeltani kierrätysihminen niin että kirppis-shoppailu on ihan ok mutta olisi kiva joskus käydä lomamatkoillakin mutta niihin ei ole varaa. Nyt hirvittää tämä sairastelu sillä kyllä se tulotasoa tulee laskemaan entisestään mutta nyt en enää jaksaa kiduttaa itseäni. Jos palkka olisi parempi voisin harkita asiaa kaksi kertaa.

Siis huomiseen, katsotaan miten käy!