Siinä mielessä edistystä että nyt sain ajan lääkäriin...selän kohdalla ei paranemista ole tapahtunut. Katsotaan mitä tuleman pitää!

Kissalle löytyi koti ja kissan nimi oli Hannibal ja tämä oli sen eka karkureissu. Sattui oleen työkaveri tämä kissan omistaja. Monta kilometriä oli kissa vaeltanut, toivottavasti nyt pysyy kotonaan.

Olen seuraillut uutisista Japanin tapahtumia mutta vähän alkaa jo tökkiä, kun mitään uutta ei ole vatvotaan samaa eestä ja takaa ja vähän siltä väliltäkin, marssitetaan jos jonkinmoista asiantuntijaa studioon ja jokaiselta tankataan lähes samat asiat. Joku vois sanoo että onko pakko kattoo, tähän vastaan että ei ole mutta kun muutakaan tekemistä ei juuri ole kun selkä mojoo sama mitä yrität tehdä. Enkä nyt yhtään aliarvioi tapahtuneen vakavuutta, tottakai se on suuri katastrofi, mutta kaivelemalla kaiveleminen ei palvele ketään.

Ihana päivä tulossa. Kävin kurkistamassa "taimihuoneeseen" mitä sinne kuuluu ja kyllähän siellä vihertää jo ihan mukavasti, krassit ovat itäneet, samoin pikkuruiset orvokin sirkat kurkottelevat korkeuksiin. Uhkea kuuköynnöskin on jo itänyt, odotan innolla sen kasvamista kuinka mahtava siitä tuleekaa (jos siis kasvatus onnistuu), kun sirkkalehtikin on niin valtava mutta siemenpussin kyljessä lukikin että kukatkin ovat jopa 15 cm halkaisijaltaan joten olettaa sopii että itse runkokin on todella muhkea. Eilen kylvin minitomaatit, jotakin on vielä kylvämättä mutta nyt on vähän siipi maassa joten teen sen kun on parempi vointi.

Katselemme ja kuulostelemme mitä päivä tuo!